CCam and FTP connection problems

About F10S PLUS pictures, software, upgrades, tutorials, any technology and the use of the problem
foro4g
Posts: 35
Joined: Tue Aug 28, 2018 4:14 pm

CCam and FTP connection problems

Post by foro4g » Thu Jan 02, 2020 9:09 pm

Hello!

After some time I have reconnected the box and I have observed that it does not connect to FTP or cccam servers, the latter if they work in other boxes.

Any idea what might have happened?

The firmware that I am using is the one dated January 24, 2018 which is the one that has always worked best for me.

Thanks in advance

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: CCam and FTP connection problems

Post by Engineer01 » Fri Jan 03, 2020 9:41 am

hi,friend.
fixed....it is ok now.
thanks.

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: CCam and FTP connection problems

Post by Engineer01 » Fri Jan 03, 2020 9:56 am

foro4g wrote:
Thu Jan 02, 2020 9:09 pm
Hello!

After some time I have reconnected the box and I have observed that it does not connect to FTP or cccam servers, the latter if they work in other boxes.

Any idea what might have happened?

The firmware that I am using is the one dated January 24, 2018 which is the one that has always worked best for me.

Thanks in advance
Restore the software to 2018 through the online update menu.

foro4g
Posts: 35
Joined: Tue Aug 28, 2018 4:14 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by foro4g » Fri Jan 03, 2020 4:59 pm

Engineer01 wrote:
Fri Jan 03, 2020 9:56 am
foro4g wrote:
Thu Jan 02, 2020 9:09 pm
Hello!

After some time I have reconnected the box and I have observed that it does not connect to FTP or cccam servers, the latter if they work in other boxes.

Any idea what might have happened?

The firmware that I am using is the one dated January 24, 2018 which is the one that has always worked best for me.

Thanks in advance
Restore the software to 2018 through the online update menu.
Thank you very much for the speed of your response!

Solved and working correctly.

regards

foro4g
Posts: 35
Joined: Tue Aug 28, 2018 4:14 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by foro4g » Thu Dec 03, 2020 4:13 pm

Dear Sirs, the same problem has occurred again. any solution? thanks in advance

pima
Posts: 5
Joined: Tue Jul 03, 2018 2:37 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by pima » Sun Dec 06, 2020 7:38 pm

I warmly welcome.
I can see that some plague has already mastered this tuner. (iBRAVEBOX F10S Plus).
Out of 6 items owned by me and my friends, 4 have recently refused to work.
For several days now, the problem is that the CCcam line cannot be activated.
Unable to connect to the FTP server for software update.
This problem is related to the software "F10S PLUS_20180124_H.265_IPTV"
I found a software from "2019-10-03" on the Internet, but there is no possibility to configure the satellite antenna in it. Signal strength and quality is still "0".
But CCcam can already be activated in this firmware.
Somewhere I read that there is supposedly new software from 01/03/2020. Unfortunately for me it is not available.
It is only a matter of time before other tuners refuse to work.

That's why I turn to "Engineer01" or any other person who can help with my problems.
Please help.

foro4g
Posts: 35
Joined: Tue Aug 28, 2018 4:14 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by foro4g » Mon Dec 07, 2020 10:05 am

Hello, we are already more than 100 users with the same problem again. No network interface. Let's wait for an urgent solution for the good of all, including the brand. Thanks in advance.

pima
Posts: 5
Joined: Tue Jul 03, 2018 2:37 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by pima » Tue Dec 08, 2020 2:28 pm

@ foro4g
Please collect PM.

foro4g
Posts: 35
Joined: Tue Aug 28, 2018 4:14 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by foro4g » Tue Dec 08, 2020 7:20 pm

Look at your mailbox

Regards

pima
Posts: 5
Joined: Tue Jul 03, 2018 2:37 pm

Re: CCam and FTP connection problems

Post by pima » Tue Dec 08, 2020 7:37 pm

It did not arrive.
The last period was missing from the address. (xxt.pl)

mxxxx@pxxxxa.oxxt.pl

Post Reply