not startup anymore

About F10S PLUS pictures, software, upgrades, tutorials, any technology and the use of the problem
GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Sun Jun 03, 2018 8:14 am

Hallo
i have trayed to upload software bus i have only an blue screen and nothing more the red and green light burn and when i put power on hi start to load up number til 99 and than hi stay,s on load and do noting more . pleas can you explane how i can fiks it iam despered . .and downd no what habben whis this box . i have download the software on my desktop and un pack on an stick bus it wil not works .

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: not startup anymore

Post by Engineer01 » Tue Jun 05, 2018 4:30 am

can you send picture to here?
thanks.

GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Thu Jun 07, 2018 6:19 am

What to do when i have an bleu screen and the box load up constanlie from 0 to 99 and than hi stay on LoAd. bud no fikers on the screen . ?
iam despert.

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: not startup anymore

Post by Engineer01 » Thu Jun 07, 2018 7:57 am

what model for your box?
What did you do before this?

GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Thu Jun 07, 2018 10:58 am

Ibravobox H265 Twintuner 10S
i have ask for an solition off hi can startup ,i have an bleu screen and the red an green light burns .
i need an good answare other wijs i put him in skrap . send back cost are to high.
i have 13.5 volt on the antene . when i put the power off and swich him on the hi start to l1 -99 and stop den . to loAd . whis 2 lihgts burns .
what must i do ? it starts whis down load an movie , in de morning hi wil do nothing more . and hi stay,s so it is whis nothing .

GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Thu Jun 07, 2018 11:00 am

Or you send me an newan til me .

GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Fri Jun 08, 2018 6:46 am

wHAT I HAVE IS ON THE ANTENE SITE 2X IHAVE AN VOTAGE OFF 13.5 V
AND THE POWER IS 12V WHIS THE ORIGINAL CONECTOR . SO WHAT ARE YUODO NOW . GIVE ME AN FERRY GOOD ANSWARE . WHAT TO DO .
OR SEND ME AN NEW BOX.

GuusK
Posts: 12
Joined: Fri May 11, 2018 9:11 am

Re: not startup anymore

Post by GuusK » Sun Jun 10, 2018 7:56 am

What can i do on an bleu screen and no action from de box ?

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: not startup anymore

Post by Engineer01 » Sun Mar 24, 2019 7:51 am

Please create a separate post to explain your issue. Thank you

Post Reply